اَللّهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِهِ في هذِهِ السّاعَةِ وَفي كُلِّ ساعَةٍ وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَليلاً وَعَيْناً حَتّى تُسْكِنَهُ أَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فيها طَويلاً.

Delicious facebook RSS ارسال به دوستان نسخه چاپی ذخیره خروجی XML خروجی متنی خروجی PDF
کد خبر : 51668
تعداد بازدید : 3753

اعتکاف، از مظاهر قدرت انقلاب اسلامی در نهادسازی

رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار اعضای ستاد مرکزی و جشنواره اعتکاف، شوق عمومی و اقبال حیرت انگیز به سنت حسنه اعتکاف را از جمله برکات الهی و از مظاهر قدرت انقلاب اسلامی در نهادسازی خواندند و تأکید کردند: متصدیان و مباشران این سنت نبوی باید با برنامه ریزی هوشمندانه و همچنین شناسایی آسیب ها و تهدیدها، زمینه هر چه نزدیک تر شدن ذهن و دل معتکف به خداوند و طهارت روحی او را فراهم کنند.
به گزارش جهان به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری، بیانات حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار اعضای ستاد مرکزی اعتکاف که در تاریخ ۱۵ اردیبهشت ۹۳ برگزار شده بود، در جشنواره سراسری اعتکاف که در مجتمع آموزش عالی امام خمینی(ره) قم برگزار شد، منتشر شد. رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار اعضای ستاد مرکزی و جشنواره اعتکاف، شوق عمومی و اقبال حیرت انگیز به سنت حسنه اعتکاف را از جمله برکات الهی و از مظاهر قدرت انقلاب اسلامی در نهادسازی خواندند و تأکید کردند: متصدیان و مباشران این سنت نبوی باید با برنامه ریزی هوشمندانه و همچنین شناسایی آسیب ها و تهدیدها، زمینه هر چه نزدیک تر شدن ذهن و دل معتکف به خداوند و طهارت روحی او را فراهم کنند. حضرت آیت الله خامنه ای، عبادت اعتکاف را به جان خریدن ریاضتی همراه با شوق و رغبت برای ارتقای معنویت توصیف کردند و افزودند: عشق وصف ناپذیر جوانان به اعتکاف پس از انقلاب اسلامی که امروز در مساجد و دانشگاه های سراسر کشور نمود دارد، باید بعنوان فرصتی ارزشمند قدر دانسته شود. ایشان با بیان اینکه فرصت اعتکاف باید مختص عبادت و توجه بیشتر به خداوند متعال باشد، گفتند: آموختن و تجربه معاشرت اسلامی، ارتباط دوستانه و برادرانه با معتکفین و همچنین تعلیم و تعلّم معارف دینی از جمله فرصت های این مراسم نورانی است. رهبر انقلاب، برنامه ریزی هوشمندانه و آسیب شناسی متناسب با روح و معنای اعتکاف را ضروری دانستند و خاطرنشان کردند: در برنامه ریزی ها اصل باید بر نزدیک کردن ذهن و دل معتکف به خداوند و در مقابل انقطاع از جنجال ها و حاشیه های متعارف جامعه و زندگی باشد.


نظر شما



نمایش غیر عمومی
تصویر امنیتی :