پورتال پژوهش های شیعی
به پورتال پژوهش های شیعی خوش آمدید اللهم كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِهِ في هذِهِ السّاعَةِ وَفي كُلِّ ساعَةٍ وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَليلاً وَعَيْناً حَتّى تُسْكِنَهُ أَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فيها طَويلاً.

477رکورد در مدت زمان 0.609ثانیه
عبارت مورد جستجو :
سردار سرلشکر محمدعلی جعفری فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در گفت وگویی متفاوت با بخش خبری 20:30 به مناسبت دوم اردیبهشت سالروز تأسیس سپاه اظهار داشت: بنده در ابتدای جنگ به عنوان یک بسیجی وارد جبهه شدم و در سال 60 به عضویت سپاه پاسداران درآمدم.
با نزدیک شدن به انتخابات ریاست جمهوری آمریکا گمانه زنی ها بر سر جانشینی باراک اویاما هر روز بیشتر می شود. در صورت انتخاب «دونالد ترامپ» نامزد پرطرفدار و عجیب و غریب جمهوری خواهان او یک فعال رسانه ای خواهد بود که توانسته به این جایگاه دست یابد و احتمالا از قدرت رسانه ای خود در همین راستا تمام استفاده را خواهد کرد. اما در صورت رئیس جمهوری «هیلاری کلینتون» خانم کلینتون اولین رئیس جمهور زن ایالات متحده خواهد بود. همچنین در اقدامی کم سابقه دو دموکرات متفاوت در انتخابات پیروز خواهند شد و دیگر نکته جالب درباره خانم کلینتون این است که در صورت انتخاب وی این اولین بار است که یک زن و شوهر هردو به مقام ریاست جمهوری می رسند. اما شغل های عجیب و غریب سیاستمداران همواره یکی از نکات قابل توجه است که ممکن است در دوران ریاست آنها مورد توجه رسانه ها قرار بگیرد
فرد خیّرى در یکى از شهرهاى ایران بناهاى خیریّۀ زیادى ساخته بود و بر سر در هر بیمارستان و مدرسه ‏اى که مى ‏ساخت نام خودش را با کاشی کارى می ‏نوشت. یک روز جوانى به او رسید و گفت: من به خاطر فقر نمى ‏توانم ازدواج کنم و به گناه مى ‏افتم، اگر شما مقدار کمى پول به من بدهید، ازدواج مى‏ کنم. او هم در کنار خیابان چند هزار تومان به او مى‏ دهد. پس از مدّتى مرد خیّر از دنیا رفت. شخصى او را در خواب دید و پرسید: در آن عالَم چه خبر است؟ گفت: همۀ نام‏ ها پاک شد، ولى آن چند هزار تومان بى ‏نام به کارم آمد.
جدول قمر در عقرب سال 1395 7 فروردین 1395 9:18
از دید ناظر زمینی خورشید در مداری به گرد زمین در حال چرخش است. حرکت ظاهری سالانه خورشید در این دایره را منطقه البروج می نامند. هنگام طی شدن این مسیر ستارگانی پشت خورشید قرار خواهند گرفت که منجمین قدیم صورت های فرضی دوازده گانه ای را از ستارگان استخراج می کردند و آنها را برج می نامیدند. در طول سال شمسی خورشید به طور تقریبی هر ماه در مقابل یکی از این برجهای فلکی قرار دارد. البته امروزه اثبات شده و واضح است که خورشید ثابت می باشد و زمین به گرد او می چرخد .طبق گفتار منجمان نام برج های دوازده گانه دائرةالبروج با اینچنین است.برج حمل:قوچ ۲. برج ثور: گاو نر ۳. برج جوزاء:دوپیکر ۴. برج سرطان:خرچنگ ۵. برج اسد: شیر ۶. برج سنبله: خوشه ۷. برج میزان:ترازو ۸. برج عقرب:کژدم ۹. برج قوس:کمان ۱۰. برج جدی: بزغاله نر ۱۱. برج دلو: آب کش ۱۲. برج حوت:ماهی
در عهد حکومت فتحعلی شاه قاجار در حدود سال 1238 ه. مرقد شریف صدوق که در اراضی ری قرار دارد به دلیل بارندگی های زیاد خراب شده و رخنه ای در آن پیدا می شود، برای تعمیر مرقد اطرافش را می کندند تا به سردابی که مدفن شیخ صدوق بود برخورد می کنند ناگهان بدن شریف صدوق را کاملاً سالم آنچنان که گویا تازه از حمام آمده باشد مشاهده می کنند و اثر خضاب را در انگشتان شریفش می بینند. 20 نفر از بزرگانی که خود شاهد این کرامت بوده اند می توان به میرزا ابوالحسن جلوه، حضرت آیت الله ملا محمد رستم آبادی و مرحوم والد حضرت آیت الله مرعشی نجفی حاج سید محمود مرعشی نام برد.
من هم مقداری آجر برداشتم و به دنبال عمله‏ ها به درون سرداب وارد شدم. چشمم به شکل قبور افتاد. با دقت مشاهده نمودم. در پشت سر قبور، قبری دیدم کنار محراب نمازگزاران بنا شده، روی آن این عبارت نوشته شده است: «فاطمةُ مُهجَةُ قَلبی و ابناها ثَمَرَةُ فُؤادی و بَعلُها نورُ بَصَری و الأئِمّةُ مِن وُلدِها أُمَناءُ رَبّی و حَبلٌ مَمدودٌ بَینَه و بَینَ الخَلقِ مَن تمسَّک بِهم نَجا و مَن تَخَلَّفَ عنهم هَوَی: فاطمه جان من است و دو پسرانش میوه دل منند و شوهرش نور چشم من است و امامان از فرزندانش امینان پروردگار منند که ریسمانی کشیده شده میان او و خلائقش می باشند. کسی که به آنان چنگ زده تمسک جوید، نجات می یابد و کسی که از آنان تخلّف ورزیده إعراض کند، در درۀ هلاکت سقوط می نماید.»
قالَ مُوسی عَلَیهِ السَّلامُ: یا رَبِّ أیُّ خَلقٍ اَبغَضُ اِلَیکَ، قالَ الَّذی یَتَّهِمُنی، قالَ وَ مِن خَلقِکَ مَن یَتَّهِمُکَ؟ قالَ نَعَم اَلَّذی یَستَخیِرُنی فَأخِیرُ لَهُ وَالَّذی أقضِی القَضاءَ لَهُ وَ هُوَ خَیرٌ لَهُ فَیَتَّهِمُنی [بحار الانوار، جلد۶۸]ترجمه حدیث: حضرت موسی «علیه­ السلام» عرض کرد: پروردگار من! مبغوض­ترین افراد نزد تو کیست؟ خداوند فرمود: کسی که به من تهمت می ­زند. حضرت موسی «علیه­السلام» عرض کرد: چه کسی به تو تهمت می­ زند؟ فرمود: کسی که از من می­ خواهد تا برای او خیری انتخاب کنم و من هم برای او خیر انتخاب کرده و خیر می­ خواهم، و کسی که صلاح و خیر او را در چیزی می ­بینم و آن قضا را خودم برای او فرمان می­ دهم که برای او دارای خیر و صلاح است، امّا او به من تهمت می­زند.
امام مجتبى‏ علیه السلام فرمود: پیامبر خدا صلى الله علیه وآله در بقیع بود که جعفر بن ابى‏ طالب بر آن حضرت وارد شد حضرت به او فرمود: کنار برادرت على بایست و نماز بخوان. سپس رسول خدا جلو ایستاده و هر دوى آن‏ها پشت سر آن حضرت نماز خواندند، هنگامى که پیامبر نافله نماز را تمام کرد رو به على‏ علیه السلام و جعفر نمود، و فرمود: اى جعفر؛ این جبرئیل است که از سوى خداوند براى من خبر آورده که خداوند قرار مى‏ دهد براى تو دو بال بافته شده در بهشت، و خداوند تو را در روز پنج شنبه به سوى بهشت پرواز مى‏ دهد. در این هنگام على ‏علیه السلام به پیامبر عرض کرد: پدر و مادرم فداى تو باد اى رسول خدا؛ این فضیلت برادرم جعفر بود در نزد خدا، براى من چه فضیلتى نزد خدا وجود دارد؟ پیامبر خداصلى الله علیه وآله فرمود: ............
قالَ (علیه السلام) : الحَقُّ مَعَنا، فَلَنْ یُوحِشَنا مَنْ قَعَدَعَنّا، وَ نَحْنُ صَنائِعُ رَبِّنا، وَ الْخَلْقُ بَعْدُ صَنائِعِنا.فرمود: حقانیّت و واقعیّت با ما اهل بیت رسول الله صلّى الله علیه وآله وسلّم مى باشد و کناره گیرى عدّه اى، از ما هرگز سبب وحشت ما نخواهد شد، چرا که ما دست پروره هاى نیکوى پروردگار مى باشیم; و دیگر مخلوقین خداوند، دست پرورده هاى ما خواهند بود.
دعای اللهم ارزقنا توفیق الطاعه دعایی است که منتصب به حضرت حجت علیه السلام است. اولین کسی که آن را نقل می­کند، مرحوم کفعمی در المصباح و بلدالامین است. ایشان این دعا را در زمره­ی ادعیه مأثوری که نام خاصی ندارد اما فضائل آن مشهور است، ذکر می­کند و دعا را روایت شده­ی از حضرت می­داند. در میان شرحهای فارسی بر این دعا، کلام آیت الله جوادی در کتاب امام مهدی موجود موعود، متمایز از دیگر شرحها است. جناب آقای مهدی نیلی پور، شرح خود بر این دعا را «گلواژه­­های اخلاق در نیایش امام زمان» نام نهاده­اند. نسخه­ای خطی به زبان عربی از مرحوم عبد الله بن صالح السماهیجی متوفای 1135 ق است که در خاتمه­ ی کتاب «منیة الممارسین فی اجوبة سوالات الشیخ یاسین» به شرح مختصر این دعا می­پردازد.
  • تعداد رکوردها : 477