اَللّهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِهِ في هذِهِ السّاعَةِ وَفي كُلِّ ساعَةٍ وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَليلاً وَعَيْناً حَتّى تُسْكِنَهُ أَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فيها طَويلاً.

حاج قاسم سلیمانی به کدام شهید بیشتر توسل دارد؟

صحنه های نبرد با گروه های که به صورت مستقیم توسط سرویس های اطلاعاتی منطقه ای و فرامنطقه ای مرتبا تجهیز و تقویت می شوند، همواره با سختی های زیادی نیز روبه رو بوده است. یکی از ویژگی های بارز حاج قاسم سلیمانی به گواه همرزمان وی چه در طول دفاع مقدس و چه نبردهای سال های اخیر در عراق، سوریه و لبنان توسلات دائمی و با نشاط وی به شهدا در صحنه های سنگین نبرد و مبارزه است.

6 اسفند 1393

من مسئول جنگ با آمریکا هستم نه مذاکره'

سردار سرلشکر سید حسن فیروزآبادی رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در حاشیه شانزدهمین همایش پیشگیری از وقوع جرم در استان تهران که صبح امروز برگزار شد در جمع خبرنگاران با اشاره به توان هسته ای کشورمان گفت: انرژی هسته ای موضوعی فناورانه است و یک پیشرفت علمی و گام بلندی در میان گام های بلند دانشمندان و نوآوران جمهوری اسلامی ایران محسوب می شود.

6 اسفند 1393

یکی از اولین توصیه ها در اولین روز دولت

اگر چه توصیه های رهبر انقلاب در یک و نیم سال گذشته به مسئولین نظام در موضوعات گوناگون و متنوعی انجام شده اند و فهرستی طولانی را تشکیل می دهند، اما بی شک حدس زدن پربسامدترین آنها کار آسانی است: «توجه به ظرفیت های درونی کشور و استعدادهای ملت ایران».

6 اسفند 1393

روش رسول خدا(ص) با همنشینان چگونه بود؟

امام حسین(ع) فرمود: از پدرم از وضع مجلس پیامبر(ص) پرسیدم، فرمود: آن ‏حضرت در هیچ مجلسى نمى ‏نشست و بر نمى ‏خاست مگر به یاد خدا. در مجالس ‏جاى مخصوصى براى خود انتخاب نمى‏ کرد و از این کار نیز نهى مى ‏نمود. هر گاه به ‏گروهى مى‏ پیوست هر جا که خالى بود مى ‏نشست و دیگران را نیز دستور مى ‏داد که ‏چنین کنند. حق هر یک از اهل مجلس را ادا مى‏ کرد و کسى از آنان نمى ‏پنداشت که ‏دیگرى نزد آن حضرت از او گرامى ‏تر است. با هر کس مى‏ نشست به قدرى صبر مى ‏کرد تا خود آن شخص برخیزد و برود. هر کس از او حاجتى مى‏ خواست ‏باز نمى ‏گشت مگر آنکه یا به حاجت خود رسیده بود یا به بیان خوشى از آن حضرت‏ دلخوش گشته بود.

30 آذر 1393

زيارت عاشورا و اربعين و زيارت وارث از كدام امام نقل شده است؟

این زیارت از امام باقر(ع) نقل شده است. ایشان در ایام کودکی در واقعه کربلا حضور داشته اند. امام این زیارت را به شخصی به نام «علقمة بن محمد حضرمی» آموخت و او نیز به «صالح بن عقبه» و «سیف بن عمیره» آن را یاد داد. ابن قولویه قمی (پدر شیخ صدوق) نیز در کتاب «کامل الزیارات» می نویسد: «صالح بن عقبه» و «سیف بن عمیره» نقل کرده اند که

18 آذر 1393

نگاهی به مسجد راس الحسین، حرم شیث نبی ، بارگاه خوله و مقبره شهید سید عباس موسوی

در سفر کاروان اسرای کربلا، بانویی به نام «خوله»، دختر امام حسین(ع)، در اثر تألمات این سفر در شهر تاریخی بعلبک به شهادت رسید و در همین شهر به خاک سپرده شد. اکنون مزار این بزرگوار به محل زیارت و برگزاری مراسم شیعیان لبنان و خصوصاً بعلبک تبدیل شده است. خبرگزاری عراقی "براثا" در اردیبهشت ماه امسال با انتشار گزارش تصویری مربوط به این حرم نوشت که با سرخ گون شدن این آرامگاه، هزاران تن از مسلمانان برای مشاهده خونی که از ضریح و دیوارهای متصل به این قبر شریف سرازیر شد، اطراف این مکان زیارتی تجمع کردند.با سرازیرشدن خون از ضریح و دیوار مرقد شریف خوله، تعدادی از علمای دینی نیز در این آرامگاه حضور یافته و این پدیده دینی را از نزدیک مشاهده کردند. ایسنا نیز این خبر را نقل کرد و سپس در غالب سایت های داخلی این خبر نقل گردید. بنا بر این خبر زائران شیعه در حرم حضرت خوله(س) دختر امام حسین(ع)، در شهر «بعلبک» لبنان عصر روز 22 اردیبهشت، در مراسم عزاداری که در این آرامگاه برگزار شده بود، شاهد ترواش خون از دیوارها و ضریح این مرقد شریف بودند.تعدادی از علمای دینی نیز در این آرامگاه حضور یافته و این پدیده دینی را از نزدیک مشاهده کردند.

14 آذر 1393

«ذله» کردن ژنرال پترائوس با جنگ روانی/ وقتی عرب ها حاج قاسم را «سردار اسطوره ای» خود می خوانند

از آنجا که سلیمانی «مرد عمل به تکلیف» است، سخن امام خامنه ای برایش به مثابه فرمان رسمی آغاز عملیات بود. او خوب می فهمید که آمریکایی های از اشغال عراق، هدفشان تهدید ایران است. اما ایرانی های می خواستند داستان را طور دیگری کنند. در این کشور همیشه تهدید ها را تبدیل به فرصت می کنند. «ما در چهارگوشهٔ عالم دنبال آمریکایی ها می گشتیم تا به آن ها ضربه بزنیم. حالا امروز با پای خودشان آمده اند.» این، زبان حال افراد ذی ربط به موضوع در جمهوری اسلامی بود.

14 آذر 1393

توصیه های شنیدنی مرحوم «دولابی» برای سبک زندگی

موت را که بپذیری، همه ی غم و غصه ها می رود و بی اثر می شود. وقتی با حضرت عزرائیل رفیق شوی، غصه هایت کم می شود. آمادگی موت خوب است، نه زود مردن. بعد از این آمادگی، عمر دنیا بسیار پرارزش خواهد بود. ذکر موت، دنیا را در نظر کوچک می کند و آخرت را بزرگ. حضرت امیر علیه السلام فرمود:یک ساعت دنیا را به همه ی آخرت نمی دهم. آمادگی باید داشت، نه عجله برای مردن.

12 آذر 1393

در چه روزها و ماه هایی زیارت امام حسین(ع) مستحب است؟

امام کاظم(ع) فرمود: «در حق امام حسین(ع) جفا نکنید (زیارتش را ترک ننمایید) انسان ثروت مند و توانگر هر چهار ماه یک مرتبه به زیارتش برود و انسان تهی دست تکلیفی ندارد، مگر به مقدار توانایی او و خداوند آنچه در توان بندگان نیست تکلیف نکرده است».

11 آذر 1393

سند و تفسیر دعای «أللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الْحجّة بن الحسن...» چیست؟

این دعای شریف با تفاوت های اندکی در عبارت، در منابع مختلف روایی(از جمله کتاب کافی) ذکر شده که مناسب است برای سلامتی امام زمان(عج) خوانده شود. به طور کلی؛ فقره های این دعا، بیانگر ایمان و اخلاص شیعه منتظر نسبت به امام غایبش بوده و نشان از سوز هجران او نسبت به محبوبش دارد.

10 آذر 1393

حجت الاسلام و المسلمین رضا رشیدی مطرح کرد (بخش دوم) رسالت حوزه، تربیت رهبران فکری

رسالت حوزه تربیت رهبران دینی و سیاسی است/ حوزه فقط فقه و اصول و فلسفه نیست. شاید یک زمانی بود؛ اما امروز شرایط تغییر کرده است/ برخورد معقولانه بهترین راه مواجهه با جریان هاست

28 آبان 1393

از کارتر تا اوباما

فرمان رئیس جمهور آمریکا که به بهانه اشغال سفارت این کشور در تهران صادر شد، اولین تحریم عمده اقتصادی بود که واشنگتن با هدف ناکام گذاشتن انقلاب اسلامی علیه ایران وضع کرد. واشنگتن پیش از آن صادرات تسلیحات به ایران را هم ممنوع اعلام کرده بود. کارتر در بیانیه فرمان اجرایی 12170 نوشته بود: «من، جیمی کارتر، رئیس جمهور ایالات متحده، به این نتیجه رسیده ام که اوضاع ایران تهدیدی خارق العاده و غیر عادی علیه امنیت ملی، سیاست خارجی و اقتصاد ایالات متحده شکل داده و در نتیجه برای رویارویی با این تهدید، وضعیت اضطراری ملی اعلام می کنم.»

22 آبان 1393

موشک 'اسرائیل‎زن' ایران که ۷ دقیقه ای به تل آویو می رسد

موشک های بالستیک ایران از بُرد ۳۰۰ تا ۲۰۰۰ کیلومتر هستند که بعد از «قیام» که بردی معادل ۸۰۰ کیلومتر دارد، نوبت به موشک های اسرائیل زن ایران می رسد که از مرکز می تواند سرزمین های اشغالی را هدف قرار دهد.

22 آبان 1393

پیام رهبر انقلاب برای نصرالله از طریق سردار سلیمانی

پیام وعده پیروزی رهبر انقلاب به رزمندگان مقاومت اسلامی در لبنان در جنگ ۳۳ روزه سال ۲۰۰۶ را سردار قاسم سلیمانی به حزب الله و دبیر کل آن منتقل کرد.

22 آبان 1393

فضايل و كراماتي ازامام حسين(ع)

مردي نزد حسين ـ عليه السّلام ـ آمد و گفت: از فضايلي كه خدا بر شما قرار داده براي من بفرمائيد؛ فرمود: تو طاقت تحمل آن ها را نداري، گفت: چرا، تحمل مي كنم. امام حسين ـ عليه السّلام ـ حديثي براي او بيان كرد، هنوز تمام نشده بود كه سر و ريش آن مرد سفيد شد و حديث از يادش رفت، حضرت فرمود: رحمت خدا او را دريافت كه فراموش كرد.[4]

15 آبان 1393

توصیه های امام خامنه ای به هیئت های مذهبی

هیئت های مذهبی در طول تاریخ به خصوص در طول تاریخ تشیع در ایران، عامل اصلی گسترش فرهنگ اسلامی در بین مردم و نهادینه کردن آن بوده اند. رهبر معظم انقلاب راجع به این موضوع فرموده اند: «ما مسلمان ها و به خصوص ما شیعیان، امتیازی داریم که دیگر ملیت ها و ادیان این امتیاز را به قدر ما ندارند و آن عبارت است از اجتماعات دینی که به شکل روبه رو، چهره به چهره، نفس به نفس تشکیل می شود که این را در جاهای دیگر دنیا و در ادیان دیگر کمتر می شود پیدا کرد. هست؛ نه به این قوّت، نه به این وسعت، نه به این تأثیرگذاری و محتواهای راقی.»

10 آبان 1393

حجت الاسلام و المسلمین رضا رشیدی مطرح کرد (بخش اول) ورود امام خمینی (ره) به ابواب فراموش شده فقه

امروز شاید بتوان گفت جریان ها همان افراد هستند/ شناسایی رهبران فکری که اهل ایده هستند جریان شناسی است/ چیزی که حوزه امروز به آن نیاز دارد و مقام معظم رهبری بارها بر آن تأکید کردند مسئلۀ فقه حکومتی است/ از هنرهای حضرت امام (ره) این بود که ابواب فراموش شده فقه را بیان کرد که هیچ کسی جرأت ورود به این عرصه را نداشت؛ یکی از این ابواب سیاست و دیگری جهاد بود

25 شهریور 1393

آیا مردگان در عالم برزخ از خانواده خود اطلاعی دارند و نگران سرنوشت آنها هستند؟

آیا کسانی که از دنیا رفته اند و در عالم برزخ، زندگی برزخی را می گذرانند با دنیا ارتباط دارند، یا خیر؟ اگر ارتباط دارند این ارتباط چگونه است و در چه زمان هایی اتفاق می افتد؟ اینها مسائلی است که در احادیث و روایات به آنها اشاره شده است. بر اساس احادیث و روایاتی که در این زمینه از پیشوایان دین به ما رسیده، روح انسان ها پس از مرگ می توانند از مسائل دنیا آگاهی پیدا کنند و تا حدودی از احوال خانواده خود آگاه شوند. در کتاب کافی در سرفصلی با نام «أَنَّ الْمَیِّتَ یَزُورُ أَهْلَه‏،» روایاتی در این موضوع وجود دارد که برای نمونه چند روایت را بیان می کنیم. ۱. راوی می گوید از امام کاظم(ع) پرسیدم: آیا مؤمن(بعد از مرگ) به دیدار خانواده اش مى‏رود؟! امام(ع) فرمود: آرى، گفتم: هر چند وقت یکبار؟! فرمود: بر حسب فضایلشان؛ پاره ‏اى از آنان هر روز و پاره ‏اى هر سه روز.[1] ۲. اسحاق بن عمار مى‏گوید: در اثناى کلام امام کاظم(ع) دریافتم که کمترین آنان هر جمعه (خانواده خود را زیارت مى‏کنند)؛ پس گفتم: در چه ساعتى؟ فرمود: «هنگام زوال خورشید یا مثل آن، خداوند فرشته‏اى را با او روانه مى‏کند تا چیزهایى را به او نشان دهد که شاد شود و از وى چیزهایى را بپوشاند که او را غمگین می کند»

1 تیر 1393

عرش و کرسی چیست؟

درباره ی عرش و کرسی مفسران قرآن، با استفاده از آیات و روایات چند معنا را احتمال داده اند. برخی گفته اند، عرش و کرسی یک چیز است با دو نام، هر دو تعبیر کنایی از مقامی است که امر تدبیر جهان از آنان ناشی می شود. عده ای دیگر معتقدند: 1. منظور از کرسی، منطقه و نفوذ علم الاهی است؛ یعنی علم خداوند به جمیع آسمان و زمین احاطه دارد و چیزی از قلمرو نفوذ علم خدا بیرون نیست. 2. عرش و کرسی مقام سلطنت و تدبیر الاهی است، اما کرسى قلمرو و نفوذ خداوند بر مجموعه ی عالم ماده اعم از زمین و ستارگان و کهکشانها و سحابیها، و عرش قلمرو و نفوذ خداوند بر عالم ارواح و فرشتگان و جهان ماورای طبیعت است. 3. عرش موجودی خاص و حقیقی است، نه تعبیر کنایی از مقام ربوبیت و کرسی موجودی وسیع تر از آسمان ها و زمین که از هر سو آنها را احاطه کرده است. 4. در برخی از آیات عرش موجود حقیقی و در برخی دیگر معنای عرش تعبیر کنایی است.

1 تیر 1393

چه عباراتی بر روی عرش نگاشته شده است؟

گرچه ما به معنای واقعی و کیفیت دقیق آنچه به عنوان «نگارش بر عرش» عنوان شده واقف نیستیم اما اجمالاً می توان گفت که بر اساس برخی از روایات، کلمه «لا اله الا الله»، رسالت پیامبر اسلام(ص) و یاری آن حضرت توسط علی (ع) از جمله عباراتی است که بر روی عرش نوشته شده است، در این رابطه به چند حدیث اشاره می کنیم. 1. از ام سلمه گزارش شده است، رسول خدا(ص) فرمود: شبى که مرا به آسمان بردند نگاه کردم بر عرش نوشته بود: «لا اله الا اللَّه، محمد رسول اللَّه»؛ خدایى جز خداى یگانه نیست، و محمد فرستاده او است. به وسیله على او را تأیید و یارى کردم، سپس انوار على، فاطمه، حسن، حسین، على بن الحسین، محمد بن على، جعفر بن محمد، موسى بن جعفر، على بن موسى، محمد بن على، على بن محمد، حسن بن على را دیدم، و نور حجت را در میان آنها دیدم که مانند ستاره درخشان، نورانى بود. گفتم: پروردگارا! این کیست و آنها چه کسانی هستند؟

1 تیر 1393

  • تعداد رکوردها : 470